Skip to main content

Finance & Operations

Qua Operations hebben we een vrij breed veld: IT, logistiek en Facilities. Onze magazijniers laden dagelijks vrachtwagens met Miele toestellen. Het IT team helpt met alle mogelijke IT problemen en Facilities zorgt ervoor dat de gebouwen en de site optimaal kunnen benut worden.

Het Finance team bestaat uit 4 gedreven collega’s die het verhaal achter de cijfers zien, analyses inzichtelijk maken en ertoe bijdragen dat de juiste acties en beslissingen genomen worden om van Miele een succes te maken. Dit team helpt ook mee bij de ontwikkeling van forecasts en budgetten en maakt variantieanalyses op. Ad-hocs worden hier graag opgepikt en uiteraard is er ruimte voor nieuwe frisse ideeën en initiatieven van mensen die het beste van zichzelf willen geven. Kansen om mee te werken aan lokale of internationale projecten met een cross-functionele impact worden hier ook geboden. Er wordt nauw samengewerkt binnen het team maar ook met collega’s van andere afdelingen (sales, marketing, logistiek, service, hr en it).

Financiële processen worden hier niet alleen ondersteund maar ook geoptimaliseerd. Met een strategische en operationele buyer aan boord, wordt er onderhandeld met de leveranciers om de best mogelijke voorwaarden te verkrijgen. Het bouwen én onderhouden van goede relaties met de leveranciers zodat het aankoopproces vlot verloopt is eveneens een prioriteit voor dit team.

Huidige vacatures