Skip to main content

Technische Dienst

Miele Professional, is een aparte business-unit binnen de Miele groep die bijzondere aandacht besteedt aan de specifieke behoeften en wensen van professionele klanten. Dat kan een groot hotel zijn met bergen wasgoed, een exclusief restaurant, een tandarts, ziekenhuis… stuk voor stuk kunnen ze rekenen op de beste prestaties van de machines en de services van Miele Professional.

Dit grote team (40 mensen) staat paraat om alle noden in te vullen; vanaf het eerste gesprek tot de aankoop, van het jaarlijks onderhoud tot het verhelpen van storingen. Communicatie is binnen dit team de sleutel tot succes. Door nauwgezet samen te werken, wordt het nodige gedaan om elke bekommernis van onze klant zo snel mogelijk weg te nemen. Het nauwe contact met de verschillende takken van onze onderneming zorgt voor een familiale sfeer binnen dit team. Uiteraard gedragen door ervaring, vakkennis en gedrevenheid.

Een oplossing bieden aan onze klant is dan ook wat voor elkéén binnen dit team de prioriteit. Alleen zo maken we onze belofte ‘Immer besser’ waar!

Field Service Domestic Appliances is de grootste afdeling. De technici zijn vakkundig opgeleid om de juiste diagnose te stellen, de bijhorende herstelling van bijvoorbeeld de oven, kookplaat of wasmachine uit te voeren en ook nog de nodige onderhoud tips mee te geven. En dit allemaal met een smile! Want ons doel is om iedereen een uitstekende customer experience aan te bieden.

Huidige vacatures