Skip to main content
  • Keuken- en huishoudtoestellenproducent Miele opent het vierde Belgische Miele Experience Center in Hasselt, in Quartier Bleu;
  • Miele zet opnieuw in op de stadskern, na de opening van het Miele Experience Center in Antwerpen eerder dit jaar;
  • Klanten kunnen ervaren hoe Miele producten hun dagelijkse leven makkelijker maken, advies ontvangen op maat van hun levensstijl, en deelnemen aan kookworkshops.

Hasselt, 23 juni 2022 – Om het zomerseizoen in stijl in te zetten, opent Miele een gloednieuw Experience Center in Hasselt. Deze nieuwe formule laat Miele toe nog dichter bij haar klanten te staan en haar aanwezigheid in de stadskernen verder uit te breiden. Zo opende eerder dit jaar ook al een Experience Center in Hopland, Antwerpen. Deze keer kiest Miele opnieuw voor een hotspot: het hippe Quartier Bleu in Hasselt. In deze premium winkel kunnen klanten het gamma aan Miele-producten ontdekken, ervaren hoe die hun dagdagelijks leven makkelijker maken en advies ontvangen op maat van hun levensstijl. Er staan zomeractiviteiten op de planning, die van het Experience Center een echte place-to-be maken!

Optimale klantenbeleving staat centraal

Om klanten in de stadskernen op hun wenken te kunnen bedienen, opent keuken- en huishoudtoestellenproducent Miele op 24 juni zijn vierde Belgische Miele Experience Center in hartje Hasselt. Daar valt een ruime selectie uit het productassortiment te ontdekken, in combinatie met persoonlijk productadvies en begeleiding bij aankopen, maar ook kookworkshops met  bekende chefs. Iedereen is er dagelijks welkom voor professioneel advies.

Het Experience Center is voor Miele de uitgelezen formule om nog meer in verbinding te staan met haar klanten en te weten waar zij precies naar op zoek zijn. De coronapandemie zorgde voor een enorme boost in de online verkoop, maar fysieke contactpunten zijn absoluut nodig om de kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid van de producten in de verf te zetten. 

Een uitstekende service en gericht antwoorden op vragen van klanten maken deel uit van de missie van Miele. Daarom zijn de nieuwe Miele Experience Centers zo belangrijk. 

Het bruisende Quartier Bleu

Raffaella Berardo, CEO van Miele Belux, is in de wolken over de nieuwe locatie:
“Het nieuwe Miele Experience Center komt volledig tot zijn recht in een hotspot zoals Quartier Blue. Deze wijk heeft alles in huis voor zowel inwoners van Hasselt als (dag)toeristen: het is rustig gelegen langs de jachthaven, én bevindt zich op een boogscheut van het bruisend stadsleven. Flaneren langs het water, exclusief shoppen en heerlijk eten,… er valt van alles te beleven. Het is mooi dat het Miele Experience Center hier deel van uitmaakt en de bezoekers van Quartier Bleu een unieke ervaring kan bezorgen.”

Activiteiten voor de zomer en het najaar

Om de zomer in stijl in te zetten, staan er verschillende activiteiten gepland in het Miele Experience Center van Hasselt: 

  • Zaterdag 02 en zondag 03 juli: Miele Zomerterras, met hapjes en drankjes voor de bezoekers
  • Heel de maand juli: Wedstrijd: ‘Unlock your Miele Point’, om kans te maken om één van de acht Miele Boost CX1 stofzuigers te winnen

Voor het najaar voorzien we een gevarieerde reeks kookworkshops

MIELE EXPERIENCE CENTER HASSELT 

Gelatineboulevard, Quartier Bleu 3
3500 Hasselt

Publieksopening: 24 juni 2022 10u00 

Openingsuren: ma-zat 10u00 tot 18u00 

Leave a Reply